CMK

CHITCHAT - MAAS THEATER EN DANS / TUNING PEOPLE

Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden maken een wervelende dansvoorstelling met zelfgemaakte klanken, gekoppeld aan bewegingen die variëren van heel zacht tot heel wild. Joost Maaskant mixt er geluiden bij, van klankgedicht tot rockopera.

Padaboempats, klabam, poink, klonk, auw. In dit virtuoze dansduet botsen twee meisjes er grappig op los. Ze giebelen, schaterlachen, proesten, spelen, kletsen, dansen, stoeien, vechten en maken het weer goed.
De vriendinnen bewegen als een twee-eenheid, elkaar voortdurend imiterend. Alles samen en dan weer uit elkaar. Onafscheidelijk en dan weer los. Ze zijn roekeloos tegen elkaar en de wereld, maar dan op zandbakniveau.

Bij deelname via de Regeling CmK volgen de leerlingen een workshop ter voorbereiding (45 minuten): Padaboempats, klabam, poink, klonk auw. In deze workshop maken we ons eigen bewegende gedicht. We giebelen en schaterlachen, stoeien, rollen en spiegelen. Een wilde workshop vol geluid voor iedereen van 4 tot 104.

Maas theater en dans voor jong publiek

Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium


Tuning People 

Tuning People maakt beeldend geluidstheater voor een gevarieerd publiek. Aan de basis van elke voorstelling ligt een uitdagend concept waarin verschillende kunstdisciplines én publiek verenigd worden. Een voorstelling van Tuning People is als een liefdevol en bizar cadeau dat je wereld even op zijn kop zet.

  

Leerdoelen

Receptief

Doelgroep

PO

Programmalijn

Muziek/Dans/Drama/Literatuur (PO)

Disciplines

Dans
Muziek

Data

n.n.b.