Meld je school NU aan voor het project 'GLOW Next Generation 2023'!

Ik zie, ik zie… Een zoeklicht beweegt zich over DOMUSDELA. Het licht onthult zelfportretten van kinderen die ons uitnodigen om binnen te komen. In het schip van de Paterskerk strekt zich een bloemenzee voor ons uit. Driedimensionale lichtgevende bloemen gemaakt door kinderen. 
Op de binnenmuren verschijnen en verdwijnen ramen die het gebouw openbreken. Glas in lood ramen met bloemen en zelfportretten van de kinderen. Het lijkt alsof de makers van buiten door het nieuwe glas naar binnen kijken om te zien hoe hun bloemen worden bewonderd. Hun ogen knipperen.
Na afloop van GLOW wordt de bloemenzee geschonken aan Eindhovenaren die niet in staat zijn het lichtfestival te bezoeken.

Meld je school aan voor de lesbrieven vóór 11 september 2023! Deelname is gratis. AANMELDEN KAN NOG!

Let op: De groepen 5 t/m 8 kunnen zich voor beide opdrachten aanmelden of voor één van de opdrachten. Mocht je kiezen voor beide opdrachten en je hoort na 12 september bij de 150 groepen, dan is het slim om eerst de glas-in-lood opdracht te doen, omdat die eerder moet worden ingeleverd.
We hopen dat alle groepen die zich aanmelden voor de 3Dbloemen opdracht deze ook kunnen gaan doen, maar dat kunnen we nu nog niet beloven. Dat hangt helemaal af van het aantal aanmeldingen. Wel gaan we ervoor zorgen dat minstens 1 jaarlaag per school daaraan deel kan nemen, zodat je bijvoorbeeld met alle groepen 7 mee kunt doen.