Arno Huibers Theaterproducties

Op theateravontuur met uw school

Arno Huibers Theaterproducties biedt prachtige fantasierijke en humorvolle voorstellingen op school en in (eigen) theater voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 8.

In thema variërend van feestelijke voorstellingen bij jubileum, jaarviering, afscheid tot prachtig theater over Icarus (Griekse mythologie) of een pijnlijk thema als pesten. 

Schoolvoorstellingen nemen een aparte plaats in binnen het theateraanbod van Arno Huibers Theaterproducties. De voorstellingen zijn laagdrempelig; ze voelen als een feest van fantasie en prikkelen kinderen vanuit alle culturele achtergronden tot (samen)spel. 

In de voorstellingen van Arno Huibers komen diverse theaterdisciplines samen zoals muziek, clown, comedy, maskerspel.

Met bijna 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kent Arno Huibers met zijn collega's de kracht en betekenis van het theaterspel voor het kind als geen ander. Hoe lang mag een mens kind zijn op een heel leven? Laat daarin theater een inspiratiebron zijn die fantasie en creativiteit prikkelt. 

Aanbod 
In het aanbod zijn voorstellingen die uitstekend geschikt zijn voor feestelijke aangelegenheden zoals jubileum van de school, afscheid van leerkracht, vieringen, einde schooljaar etc.
Maar ook een onderwerp als Griekse mythologie is op p.o.-niveau in de voorstelling 'Icar Vliegt' terug te vinden.
Natuurlijk komt pesten niet voor op uw school; en zeker niet na het zien van 'Lekker pesten, vet koel'.
En in de zomer... een prachtige klassieke circus-Pipowagen als decor voor theater buiten op het schoolplein. Zoals theater ooit in oorsprong ontstaan is, op de pleinen.  

Doordat diverse thema's en onderwerpen in de voorstellingen zijn terug te vinden geeft kort telefonisch overleg, een mailtje of een vrijblijvende afspraak op school inhoudelijk vaak betere informatie welke voorstelling het meest passend is.  

Lesbrieven zijn voor bijna iedere voorstelling beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren lesideeën.

Eigen theaterruimte 'Arno's Theater'
In Eindhoven bestaan gelukkig veel theateraccomodaties. Eentje, Arno's Theater, staat daartussen als een beetje vreemde eend in de bijt want ongesubsidieerd en onafhankelijk in haar programmering. U kunt daar met uw school ook de voorstellingen van Arno Huibers Theaterproducties boeken zonder extra voor het theater te betalen. 

Gewoon even mailen naar info@arnohuibers.nl of bellen voor verdere informatie en om vrijblijvend te overleggen wat passend is voor uw school: 06 53 717791