Afslag Eindhoven

Theatergezelschap Afslag Eindhoven maakt voorstellingen op bijzondere locaties over mensen van vlees en bloed in een onrustige wereld. 

Afslag Eindhoven speelt op locatie, soms als onderdeel van een theaterfestival (zoals Oerol). De voorstellingen van het theatergezelschap gaan over (actuele) maatschappelijke ontwikkelingen of verhoudingen. De makers combineren diverse disciplines (naast theater ook muziek, beeldende kunst, dans) en werken veel samen met anderen van binnen of buiten de culturele sector.. 

Voorstellingen worden vrijwel altijd gecombineerd met educatieprogramma's voor voortgezet onderwijs, veelal op maat. 

Afslag Eindhoven werkt voor veel projecten samen met maatschappelijke instellingen, zoals de Voedselbank of een veteranenorganisatie, met bedrijven zoals Scania, of met kennisinstellingen. 

Afslag Eindhoven speelt in november en december 2018 de voorstelling 'Ook een dolfijn kun je prima bakken' in het Veemgebouw op Strijp-S, Eindhoven. De voorstellingen zijn speciaal voor scholen met inleidend gesprek en te combineren met educatie op maat.

In augustus 2018 speelt de voorstelling Onder het Melkwoud in Eindhoven (eerder te zien op Oerol)

Eerder speelde Afslag Eindhoven onder meer Groot Wild, Major Tom, Reis naar het einde van de nacht en De helaasheid der dingen.